KUL FÖR HELA FAMILJEN

Familjekul

Skagen Strand erbjuder den perfekta miljön för barnfamiljer! Det finns ett fantastiskt äventyrsbad med rutschbana, rörliga prång, grotta med bubblor och ”vattensprutor” för barn och vuxna. Där finns även turkisk bastu, infraröd bastu och solarium för dem som önskar.

Utomhus finns den uppskattade båtlekplatsen där barnen älskar att klättra, leta efter hajar och spela Kapten Haddock och intill finns hoppmattan som aldrig tar slut för barnen.

Djungelstigen, de mycket populära moon-cars:en, fotbollsplan, minigolf, beach-volleyboll och små lekplatser här och där gör Skagen Strand till ett Eldorado för barnfamiljerna.

Eftersom Skagen Strand byggdes upp av tennisälskande personer, finns såklart fyra tennisbanor med mycket hög kvalitet utomhus och en inomhus där bekvämligheter finns för dusch och omklädning. Hallen är flexibel och kan användas till badminton, pingis, innebandy eller att bara springa runt och leka!

 

Ett gym finns i anslutning till gymnastikhallen med de grundläggande maskinerna för den som vill bevara sin muskelstyrka.

Skagen Strand har cyklar som du kan hyra till en rimlig kostnad. Även tandemcyklar.

Danmarks högsta berg heter Himmelsberget och är 147 meter högt (!), så svenskar tycker mycket om att cykla i Danmark – man kommer långt och det finns gott om cykelvägar.

Allt detta och mer därtill finns precis runt knuten, så möjligheterna till en aktiv semester där barn och vuxna får kvalitetstid tillsammans är stora.

När man vill pusta ut har man sin egen lilla uteplats knuten till sin bungalow. Där kan du äta din egenlagade mat eller ta dig till restaurangen knuten till Skagen Strand – ange gärna i förväg till restauratören Karin och Nicolai så fixar de det du vill ha. De är suveränt skickliga och ”meget service-minded”!

Dansken är världsmästare på att ”hygge sig” – det drar du naturligtvis nytta av på Skagen Strand!

Familjekul